Kaartverkoop

U kunt bij uw bestelling niet kiezen voor een bepaalde stoel. Maar omdat wij de mooiste plaatsen voor onze concerten hebben geblokkeerd en gereserveerd voor de verkoop via onze leden en via onze website, bent u bij ons altijd verzekerd van een betere plaats dan wanneer u uw kaarten langs een andere weg zou reserveren. U kunt TOT VEERTIEN DAGEN VOOR HET CONCERT kaarten bestellen via onze website.

Kaarten zijn te bestellen zodra u in onze concertagenda een prijs bij het concert ziet staan.

Vanaf 14 dagen van het concert kunt u alleen kaarten bestellen via www.concertgebouw.nl of aan de kassa van Het Concertgebouw.

Wij brengen bij onze online verkoop transactiekosten in rekening. Dit zijn kosten die wij maken voor het verzenden van uw toegangsbewijs, administratiekosten en bankkosten.
Wij verkopen ook Passe-partout toegangsbewijzen. Dit zijn toegangsbewijzen voor meerdere concerten, op uw factuur kunt u lezen voor welke concerten. De toegangsbewijzen voor het huidige concert krijgt u na betaling van het totaal-bedrag toegezonden. De toegangsbewijzen voor de overige concerten worden tijdig voor het betreffende concert aan u toegezonden.

Heeft u 14 dagen voor het concert nog geen kaarten ontvangen, neem dan contact op met kaartverkoop@het-agk.nl

Bij ons heeft u de volgende mogelijkheid om te betalen:

  • Ideal

Wanneer u op deze site een bestelling hebt opgegeven, ontvangt u automatisch een ontvangst-bevestiging met daarin alle gegevens. Zodra uw betaling binnen is versturen wij de kaarten. U krijgt dan via de mail een bevestiging dat uw bestelling is afgerond en verzonden.

Het Amsterdams Gemengd Koor verstuurt de kaarten naar het door u opgegeven adres. In het geval dit adres niet correct is, is Het Amsterdams Gemengd Koor niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van uw kaarten.
Kaarten die wij eenmaal hebben verstuurd kunnen we niet meer terugnemen.

De persoonsgegevens van u, waaronder de gegevens met betrekking tot de naam, adres, postcode, woonplaats, email en telefoonnummer, die door Het Amsterdams Gemengd Koor worden geregistreerd in verband met de verstrekking van een toegangsbewijs, worden in de administratie van Het Amsterdams Gemengd Koor opgenomen. Het doel van deze administratie is het beheer van en het kunnen beschikken over persoonsgegevens voor administratieve handelingen en mailings. U kunt zich als betrokkene te allen tijde beroepen op het recht op inzage dan wel zich afmelden voor ontvangst van de mailings. Het Amsterdams Gemengd Koor verwerkt uw persoonsgegevens conform de toepasselijke wet- en regelgeving.