Jubileum 90 jaar – Koorreis

Over een paar weken zijn wij vier dagen in Duitsland te vinden en horen. Zie de mooie flyer en misschien herken je ‘m;
wij als Amsterdams koor nemen de Westertoren even met ons mee. We geven drie concerten en zullen dat niet op de allerminste plekken doen. Zo zingen wij in de Dom in Keulen, de Thomaskirche in Erfurt en de Herderkirche in Weimar. Mozart voert in ons (wisselend) programma de boventoon maar daarnaast zitten straks liederen van Brahms, Franck, Fauré en Jenkins in onze koffers. En niet om in de koffer te blijven zitten natuurlijk.
De komende weken mogen we nog flink aan de bak tijdens de repetities, maar we kijken ontzettend uit naar onze koorreis!
We vieren ons 90 jarig jubileum dus ook even in het buitenland. Oh, en vrees niet; we hebben dit jaar heus nog mooie verrassingen dicht bij huis in petto!