Gouden Boek

Van elk concert dat wij uitvoeren, bewaren wij een tastbare herinnering in de vorm van een toepasselijke aquarel. De solisten die aan onze concerten meewerken, voegen daar meestal nog een persoonlijke boodschap aan toe.

De unieke aquarellen worden gemaakt door alt Anneke Lang. Ze zijn te bewonderen in het Gouden Boek.

 

‘Het Dinsdagavondgevoel’

De documentaire ‘Het Dinsdagavondgevoel’ kan gemaakt worden door documentairemaakster Marlou van den Berge. Dankzij de succesvolle crowdfundingsactie is het laatste deel van de financiering rondgekomen.
Dank aan allen die hieraan hebben bijgedragen!

Marlou wil graag vastleggen wat er in deze coronatijd in de koorwereld gebeurt en zo een ode aan het koor brengen. Zij heeft Het Amsterdams Gemengd Koor vanaf het begin van de crisis gevolgd en legt, in wat een prachtige documentaire wordt, vast hoe het koor omgaat met verlies,

[lees verder]

Gouden Boek

Een mooie traditie: koorlid Anneke Lang zorgt al jaren voor een prachtige visuele herinnering aan een concert. Van ons laatste concert ontbrak deze nog. Voor ons dus ook mooie verrassing. Al ligt de passietijd alweer even achter ons, graag delen we deze tekening. Deze herinnert aan een concert dat we als ‘mooi’ hebben beleefd, maar dat vreselijk heftige, verdrietige gevolgen zou hebben en dat als meest beladen concert het AGK-geschiedenisboek in gaat.

Kan een illustratie zijn van 1 persoon