Uitvoering Matthäus Passion (28-03-2018)

Met trots en dankbaarheid blikken wij terug op afgelopen woensdag, weer staande in de Grote Zaal van dat fantastische Concertgebouw met weer een groot publiek voor onze neuzen! Het was een genot om samen te werken met Het Promenade Orkest, Rob Nederlof (kistorgel), Jaap Zwart (orgel) en met solisten Falco van Loon (Evangelist), Siran Vural (Christus; een goede vervanger voor de oorspronkelijk geprogrammeerde maar helaas ziek geworden solist Frank Dolphin Wong), Lauren Armishaw (sopraan), Dave ten Kate (altus) , Seil Kim (tenor), Pieter Hendriks (bas).

[lees verder]

Gouden Boek

Ons Gouden Boek is weer bijgewerkt met dank aan Anneke Lang (een van onze koorleden) voor de hele mooie tekeningen. Altijd al eens door het Gouden Boek heen willen bladeren, dat kan! Zie onze Goudenboekpagina.

Het AGK voor uw bedrijf

Ook voor úw bedrijf biedt Het AGK interessante mogelijkheden: concertkaarten als relatiegeschenk, voor een jubileum, als bonus om maar iets te noemen. De concerten van Het AGK vinden meestal plaats in Het Concertgebouw en zijn altijd een belevenis, dus ook een idee voor een personeelsuitje (tijdig reserveren!). Kortom, een prachtig cadeau dat de onderlinge band zeker ten goede komt. Wilt u meer informatie over de AGK-concertkaart voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Meezingen

We zoeken nog versterking voor ons koor. We vereisen geen specifieke vooropleiding of koorervaring. Het plezier in het zingen staat voorop.

Bent u tenor of bas en heeft u altijd al in een oratoriumkoor willen zingen? Meldt u zich aan via ons aanmeldformulier, want we kunnen versterking gebruiken! Ook is er nog plek voor een paar alten. Voorlopig geldt een stop voor de sopranen, al kunt u zich wel op een wachtlijst laten zetten.