Jubileum 90 jaar – Koorreis

Over een paar weken zijn wij vier dagen in Duitsland te vinden en horen. Zie de mooie flyer en misschien herken je ‘m;
wij als Amsterdams koor nemen de Westertoren even met ons mee. We geven drie concerten en zullen dat niet op de allerminste plekken doen. Zo zingen wij in de Dom in Keulen, de Thomaskirche in Erfurt en de Herderkirche in Weimar. Mozart voert in ons (wisselend) programma de boventoon maar daarnaast zitten straks liederen van Brahms, Franck, Fauré en Jenkins in onze koffers. [lees verder]

Gouden Boek

Ons Gouden Boek is weer bijgewerkt met dank aan Anneke Lang (een van onze koorleden) voor de hele mooie tekeningen. Altijd al eens door het Gouden Boek heen willen bladeren, dat kan! Zie onze Goudenboekpagina.

Uitvoering Matthäus Passion (28-03-2018)

Met trots en dankbaarheid blikken wij terug op afgelopen woensdag, weer staande in de Grote Zaal van dat fantastische Concertgebouw met weer een groot publiek voor onze neuzen! Het was een genot om samen te werken met Het Promenade Orkest, Rob Nederlof (kistorgel), Jaap Zwart (orgel) en met solisten Falco van Loon (Evangelist), Siran Vural (Christus; een goede vervanger voor de oorspronkelijk geprogrammeerde maar helaas ziek geworden solist Frank Dolphin Wong), Lauren Armishaw (sopraan), Dave ten Kate (altus) , Seil Kim (tenor), Pieter Hendriks (bas).

[lees verder]

Het AGK voor uw bedrijf

Ook voor úw bedrijf biedt Het AGK interessante mogelijkheden: concertkaarten als relatiegeschenk, voor een jubileum, als bonus om maar iets te noemen. De concerten van Het AGK vinden meestal plaats in Het Concertgebouw en zijn altijd een belevenis, dus ook een idee voor een personeelsuitje (tijdig reserveren!). Kortom, een prachtig cadeau dat de onderlinge band zeker ten goede komt. Wilt u meer informatie over de AGK-concertkaart voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.